Önemli: Bu destinasyon için özel konaklama kısıtlamaları dahil olmak üzere, COVID-19 seyahat kısıtlamaları söz konusu olabilir. Rezervasyon yapmadan önce ulusal, yerel ve sağlık tavsiyelerini dikkate alın.

Kapat
Ana içeriğe geçiş yap.
Tüm Roma, Lazio, İtalya otelleri
1 oda, 2 yetişkin
Via Angelo Emo 82 00136 Roma ITA
  • Puan toplaBurada Hotels.com™ Rewards puanı toplayabilirsiniz
7,2
İyi8 Tüm görüşler otelimizde kalan gerçek misafirler tarafından girilmiştir.doğruluğu onaylanmış misafir
yorumu
  • 10,0
  • 8,0
  • 6,0
  • 4,0
  • 2,0

Görüşleri daralt:

8 gerçekliği doğrulanmış misafir yorumu

Misafir puanı

Aşağıdaki İngilizce yorumlar diğer ülkelerdeki misafirler tarafından yazılmıştır

2,0KötüGiriş 6 Nis 2019
Very unreliable - stay away!
I had problems from the start of the reservation - the phone numbers were off - spent weeks trying to confirm my reservation. Apparently the phone number was wrong and I was able to speak to someone 2 weeks prior to my arrival. The day of my arrival I sent them a message and was told that "the apartment had severe damage" and supposedly that they had advised hotels.com of it days before our scheduled arrival which was not true. Luckily hotels.com was able to find us another apartment. Stay away - these people are very unreliable!
Susana4 gece aile seyahati
Gerçek Hotels.com misafiri yorumu
2,0KötüGiriş 17 Mar 2019
very poor experience we send an email with the photos
STELLA2 gece aile seyahati
Gerçek Hotels.com misafiri yorumu

Aşağıdaki yorumlar başka ülkelerden gelen otel misafirleri tarafından yayınlanmıştır

10,0OlağanüstüGiriş 23 Eyl 2019
Very nice apartment, and it's so close to Vatican city, that you can see it from the balcony. The metro is close as well, so you can easily reach any other parts of Rome. Alice was very kind, she even emailed me a lot of practical info about the city (restaurants, public transportation, etc.). I highly recommend this apartment.
Dánielné3 gece arkadaş seyahati
Gerçek Hotels.com misafiri yorumu
10,0OlağanüstüGiriş 5 May 2019
La atención personalizada de su propietaria, la ubicación y las características del despartamento.
Pilar2 gece seyahat
Gerçek Expedia misafiri yorumu
Yanıtlayan: Marco
Thank you very much for your feedback, we really appreciate it.
10,0OlağanüstüGiriş 12 Nis 2019
Fin lejlighed
Rigtig fin lejlighed til prisen. Lejligheden ligger meget centralt
Carsten3 gece aile seyahati
Gerçek Hotels.com misafiri yorumu
10,0OlağanüstüGiriş 31 Ağu 2018
Appartamento accogliente
Appartamento molto spazioso e accogliente! Ottima sistemazione per una famiglia numerosa come la mia!
ALBERTINA4 gece aile seyahati
Gerçek Hotels.com misafiri yorumu
8,0Çok İyiGiriş 23 Nis 2018
Hotel bien situé : métro, commerces et Vatican
Bon séjour en famille Musée à ciel ouvert Romains sympas Prix raisonnables sauf pour le musée du Vatican avec coupe file
Guida4 gece seyahat
Gerçek Expedia misafiri yorumu
Yanıtlayan: Marco
Thanks for your reservation, we always try to offer the best experience to our guests.
6,0İyiGiriş 12 Eyl 2019
angeline2 gece arkadaş seyahati
Gerçek Hotels.com misafiri yorumu
Maalesef, bu otel için başka misafir fotoğrafı yok.
Bu sitedeki yorumlar ve derecelendirmeler ilgili müşterilerin ve otellerin bireysel görüşleridir. Bu yorum ve derecelendirmeler Hotels.com’un görüşlerini yansıtmamaktadır. Hotels.com veya yorum içeriğini sağlayan diğer ortaklar, bu yorumların yol açacağı zara ve ziyandan sorumlu tutulamaz.