Önemli: Bu destinasyon için özel konaklama kısıtlamaları dahil olmak üzere, COVID-19 seyahat kısıtlamaları söz konusu olabilir. Rezervasyon yapmadan önce ulusal, yerel ve sağlık tavsiyelerini dikkate alın.

Kapat
Ana içeriğe geçiş yap.
Tüm Bodrum, Muğla, Türkiye otelleri
1 oda, 2 yetişkin
Kaynar Mevkii Torba 48400 Muğla Bodrum TUR
  • Puan toplaBurada Hotels.com™ Rewards puanı toplayabilirsiniz
8,0
Çok İyi146 Tüm görüşler otelimizde kalan gerçek misafirler tarafından girilmiştir.doğruluğu onaylanmış misafir
yorumu
Aile oteli
Bodrum bölgesinde en iyi %1 olarak seçildi
  • 9.1Konum
    • Konumu mükemmel
  • 7.4Hizmet
    • Hizmet kusursuz
    • Animatörler güler yüzlü

Misafirlerin yorumları

  • Otel tesisleri temiz
  • Otel tesisleri iyi
  • Animatörler güler yüzlü
  • Odalar daha temiz olabilir

Görüşleri daralt:

146 gerçekliği doğrulanmış misafir yorumu

Misafir puanı

8,0Çok İyiGiriş 10 Eyl 2019
ortalamanın üstünde
Özellikle plaj garsonu HASANın muhteşem hizmetine tekrar tekrar teşekkür ederim oda temizliği güzel yapılıyor ancak oda konusunda kesinlikle sınıfta kalan bir otel açık büfelerde çeşit doyuruculuk ve kalite bakımından 10 numara ancak ana restoran hizmeti çok kötü (bir çay için yarım saat beklemek yada buz isteğinize karşılık bakıyım varsa getireyim cevapları şok ediciydi) alkol kalitesi çok düşüktü cabaredeki gece showları tatminlkardı ve genel olarak fiyat/performansa bakarsak bence geçer not aldı.
Cagri5 gece romantik seyahat
Gerçek Hotels.com misafiri yorumu
10,0OlağanüstüGiriş 13 Eyl 2019
Tek kelime ile harika.
Tek kelimeyle harikaydı. Her bir çalışandan, hizmetten, konfordan çok memnun kaldık. Herkese tavsiye ederim.
Aydin2 gece aile seyahati
Gerçek Hotels.com misafiri yorumu
10,0OlağanüstüGiriş 14 Eyl 2019
otel gayet iyi restoranda daha ilgili olabilirler servis ekibi, denizin çok temiz olduğu söylenemez, onun dışında herşey gayet iyi
Anet1 gece arkadaş seyahati
Gerçek Hotels.com misafiri yorumu
10,0OlağanüstüGiriş 8 Eyl 2019
Bence Gitmelisiniz
Önceki senelerde KAŞ bölgesi dışında gittiğim en güzel yerdi diyebilirim. Kalabalıktan rahatsızlık duymayacaksanız, eğlence, kaliteli içkiler, güzel yemekler, çocuklar için eğlence alanları ile dört dörtlük bir otel. Tek tük olsa da can sıkan olaylar karşınıza çıkabiliyor, mesela Netflix e uyumlu olmayan televizyonları gibi. Ancak hizmete gelince Sahilde içeceklerimizi eksik etmeye Serdar gibi güzel çalışanları, Mete gibi sohbeti düzgün animasyon ekibi de vardı. Ancak otel içi shuttle olayı sinir bozucu.... Su kaydırakları her yaşa hitap ediyor +++Adrenalin Denizde sahilden girecekseniz VIP alana yakın olan kısmı tavsiye ediyorum. En başta söylediğim gibi tek sorun kalabalık olması, gece eğlenceleri de muazzam Küba tayfası <3
Serkan2 gece romantik seyahat
Gerçek Hotels.com misafiri yorumu
8,0Çok İyiGiriş 4 Eyl 2019
Alt var bra, men maten kunne vært mye bedre. Var det sammen maten 8 dager i strekk
Mert8 gece arkadaş seyahati
Gerçek Hotels.com misafiri yorumu
10,0OlağanüstüGiriş 10 Eyl 2019
Bodrum’un En Eğlenceli Oteli
Evlilik yıldönümümüzde çocuğumuzla birlikte, onun unutamayacağı bir tatil geçirdik. Otelin konforu ve çalışanlarının güleryüzlü hizmetiyle dinlenmiş olarak ayrıldık. Çocuk için olan aktiviteler (aquapark, lunapark, dinopark, miniclub) çok eğlenceliydi. Çocuklar için herşey düşünülmüş. Herkesin damak tadı farklı olmakla birlikte, yemek ve tatlı çeşitliliği bol olan restoranın lezzet düzeyi beklentimin altında kaldı.
Beyza2 gece aile seyahati
Gerçek Hotels.com misafiri yorumu
8,0Çok İyiGiriş 5 Eyl 2019
Özellikle aileler için o bölgede tercih edilebilecek çok iyi bir otel çoçukları için Aqua park dinopark lunapark miniclup herşey var Yemekler çok fazla çeşitli ve iyi Odalar konforlu ve temiz İnsana huzur veren bir doğası var Havuzlar yeterli Plaj çok iyi Pastahane, snacbar çok iyi Genelde hizmet anlamında özellikle personel çok iyi Tekrar mutlaka gitmeyi düşündüğümüz bi otel Geriye için teşekkür ediyoruz
TARIK4 gece aile seyahati
Gerçek Hotels.com misafiri yorumu
8,0Çok İyiGiriş 3 Eyl 2019
Gormeye deger
Yemekler calisan personel ve verilen hizmet muhtesem tek problem odalarin bulundugu alan pahce odasinda kaldik mesafe oldukca uzak
Evren1 gece aile seyahati
Gerçek Hotels.com misafiri yorumu
10,0OlağanüstüGiriş 27 Ağu 2019
Güzel
Eşyalar biraz eski ama otel ve hizmet çok iyi
3 gece aile seyahati
Gerçek Hotels.com misafiri yorumu
8,0Çok İyiGiriş 27 Ağu 2019
Çalışanlar çok güler yüzlü sadece yemek bölümünde çok fazla sinek var bu biraz irrite edici sahil kenarında daha fazla aktivite olabilir diye düşünüyorum
secil2 gece aile seyahati
Gerçek Hotels.com misafiri yorumu
10,0OlağanüstüGiriş 10 Ağu 2019
Temizlik mükemmel Çalışanlar süper herkes mutlu somurtan yok Yemeklerde hiçbirşeyden kaçılmamış herşeyin en iyisi var ve çeşit çok Chivas gibi bazı içkiler ücretli
Erkut2 gece aile seyahati
Gerçek Hotels.com misafiri yorumu
8,0Çok İyiGiriş 6 Ağu 2019
Otel cok iyi hizmet kaliteli ve calisanlar guler yüzlü ve ilgili. Ancak odalar yani bahce manzarali olanlar konforlu degil. Rutubet ve hafif bi lağım kokusu oluyor. Odalara ulaşım araclarla saglaniyor. Cok büyük bi alan uzerine kurulu. Cocuklar icin eğlenceli cok fazla aktivite var. Otelin genelinin temizligi iyi. Yemekler ve icecekler cok iyi. Odayi bahce manzarali secmezseniz super bi tatil olur :)
Özlem4 gece romantik seyahat
Gerçek Hotels.com misafiri yorumu
10,0OlağanüstüGiriş 4 Ağu 2019
Süper
Otel mükemmel özellikle iskelede çalışan garson ve Mehmet bey inanılmaz güleryüzlüydü. Yemekler çok güzeldi. Otelin denizi öğleden sonra dalgalanıyor ama yüzülmeyecek kadar değil. Herşey mükemmeldi.
Seda5 gece romantik seyahat
Gerçek Hotels.com misafiri yorumu
2,0KötüGiriş 25 Tem 2019
Vasat
odalar son derece kötü kokuyor ve duş alınca bütün su banyonun içinde. Yemekler son derece kötü çeşidi az. O kadar para için son derece vasat
Hacer3 gece romantik seyahat
Gerçek Hotels.com misafiri yorumu
10,0OlağanüstüGiriş 3 Ağu 2019
Aile oteli
Burası bir aile oteli bu anlamda Tek kelime ile Harika
Burhan3 gece arkadaş seyahati
Gerçek Hotels.com misafiri yorumu
8,0Çok İyiGiriş 2 Tem 2019
Keyifli bir tatildi teşekkürler
Ailemiz ile ilk defa gittiğimiz Vogue Hotelden çok güzel anılar ve keyif ile ayrıldık kesinlikle bir daha gitmeyi planlıyoruz.Çok eleştiri olmamakla birlik de söylenebilecek tek şey yemeklerin biraz lezzetsiz olması denilebilir.Ama kesinlikle aç kalacak kadar değil özellikle restoran bölümündeki Fatma hanım çok misafir perver ve ilgili kendisine çok teşekkür ederiz.Sizde mutlaka gidin ve keyifli bir tatilin tadını çıkarın.Bütün Hotels.com ve Vogue ailesine teşeklürler
Bora3 gece aile seyahati
Gerçek Hotels.com misafiri yorumu
10,0OlağanüstüGiriş 5 Haz 2019
Bayram tatili
Resepsiyondaki Oktay Bey dışında herşey çok güzeldi.Gönül rahatlığı ile ailenizle gidebileceğiniz bir otel.Tatilimiz boyunca herşey üst sınıftı .Sabah kahvaltıları akşam yemekleri lezzetli ve çok zengin bir menüye sahipti.Deniz kenarındaki snack ta çok güzeldi.Tesisin imkanları oldukça genişti.Acqua parkı ve lubaparkı çocuklar için güzel aktivştelerdi.Tekrar tercih edebileceğim bşr tesis.Herşey için teşekkürler
Sebnem2 gece arkadaş seyahati
Gerçek Hotels.com misafiri yorumu
10,0OlağanüstüGiriş 6 Haz 2019
Muhteşem tatil yeri
Çocuklu aileler için muhteşem bir otel. Hizmet, temizlik, tesis her şey harika.
Pascal Koray3 gece aile seyahati
Gerçek Hotels.com misafiri yorumu
4,0OrtaGiriş 5 Haz 2019
Odalar kötü hizmet kötü deniz çok kötü
Çidem3 gece romantik seyahat
Gerçek Hotels.com misafiri yorumu
10,0OlağanüstüGiriş 11 May 2019
Ozellikle yemekler ve ikramlar çok cesitliydi.
2 gece aile seyahati
Gerçek Hotels.com misafiri yorumu
2,0KötüGiriş 4 May 2019
Tatil değil eziyetti
Oda da bazı eksiklerin olması dikkatimizi çekti. Öncelikle odamızda ve genel koridorlarda genel bir inşaat kokusu ve inşaat pisliği vardı. Toz ve kir. Odadaki tv de hiç bir kanal çalışmıyor ve odanın çeşitli yerlerinde delikler ve elektrik düğmelerinin olduğu yerlerde açıklıklar mevcuttu. Yangın duman dedektörünün çalışmadığını gösteren kırmızı kapağı halen üzerindeydi. Odada hiç bir açıklayıcı döküman yoktu, kapıya asmak İçin temizleyiniz yada lütfen rahatsız ermeyiniz ibaresi taşıyan hiçbir uyarıcı bulunmuyordu. Balkon kapısı ve hatta oda kapısı kilitlenmiyordu. Uyuyup sabah uyanmamız ise tam bir rezaletti. Saat 8:00 civarı kapı çalınmadan ve hiç bir şekilde seslenilmeden kapımız birileri tarafından açıldı ve akabinde içerde birileri var sesi duyularak kapandı. Uykudan apar topar kalkıp kapıyı açıp siz kimsiniz dediğimde, bir kadın teknik bir sıkıntı vardı odada biri olduğunu bilmiyorduk kusura bakmayın dedi. Az biraz söylenerek odama geri döndüğünde saat 9:45 civarında oda kapım tekrar çalınmadan ve seslenilmeden tekrar başka bir personel tarafından açıldı . Ben tekrar yataktan fırlayarak dışarı çıkıp neden kapımı açıyorsunuz diye sorduğumda , odanın dolu olduğunu bilmiyordum boş sandım cevabı ile karşılaştım. Ertesi sabah valeden aracımızı istediğimizde 25 dakika bekledikten sonra tekrar sorduğumda daha aracı istemediklerini farkettim. Neden istemediklerini sorduğumda istemiştim ama biri getirip anahtarı yine çekmeceye koymuş cevabını aldım. 2 günlük tatilim eziyete döndü
2 gece aile seyahati
Gerçek Hotels.com misafiri yorumu
4,0OrtaGiriş 1 May 2019
Müşteri memnuniyetine önem veren daha iyi birçok otel var, onları tercih edin
3 gece romantik seyahat
Gerçek Hotels.com misafiri yorumu
4,0OrtaGiriş 1 Ağu 2018
Cok kotu!!!
Otel guzel ancak hizmet cok kotuydu. Ilgi alaka ve anlayis yok. Iyi niyet gosterilmiyor. Misafir gibi degil borclu gibi agirlaniyorsunuz. Resepsiyonda hep bir tartisma mevcut. Kesinlikle gitmeyiniz!!!
4 gece aile seyahati
Gerçek Hotels.com misafiri yorumu
Yanıtlayan: Tuna Bilen Misafir İlişkileri Müdürü
Değerli Misafirimiz, Otelimizdeki konaklamanızdan duyduğunuz memnuniyet bizler için çok önemli olup özellikle bu memnuniyetinizi hotels.com yorum sayfasında paylaştığınız için teşekkür ederiz. Yorumunuzda bahsettiğiniz yapıcı geri bildiriminiz Otel yönetimimizce dikkate alınacak olup, ilgili birimlerle irtibata geçilecektir. Bir sonraki tatil planınızda olmak ve sizi ikinci evinizde yine ağırlamak dileklerimizle, Tuna Bilen Misafir İlişkileri Müdürü
4,0OrtaGiriş 16 Haz 2018
Otel konum,cesitlilik ve aktivasyon anlaminda gayet iyidi..fakat temizlik ve personel iletismi hakkinda ayni seyi soyleyemicem ..3 gun konakladik ve oda temizligi rica minnet yapildi..bebek yatagi 8.soyleyismizde geldi...surekli hallederiz modundalar fakat herseyi tekrarlamak zorundasiniz
kübra3 gece aile seyahati
Gerçek Hotels.com misafiri yorumu
Yanıtlayan: Tuna Bilen Misafir İlişkileri Müdürü
Değerli Misafirimiz, Öncelikle tatil deneyiminizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. Konuklarımızın görüş ve önerileri hassasiyet ile incelemekte ve Otelimiz hizmet kalitesini ve misafir memnuniyetini arttırmaya yönelik önerileri hayata geçirme konusunda elimizden gelen tüm gayreti göstermekteyiz. Paylaşmış olduğunuz konularla ilgili bölüm müdürlerimiz tarafından değerlendirmeye alınmıştır. Bir sonraki tatil planlarınızda olmak dileklerimiz ve Saygılarımızla, Tuna Bilen Misafir İlişkileri Müdürü
8,0Çok İyiGiriş 29 Nis 2018
süper
ana binada kaldım denize bakan tarafın harika bir manzarası var
hasanDiğer seyahat
Gerçek Hotels.com misafiri yorumu
Yanıtlayan: Tuna Bilen Misafir İlişkileri Müdürü
Değerli Misafirimiz, Öncelikle sizi Otelimizde ağırlamış olmaktan duyduğumuz mutluluğu paylaşmak isteriz. Zamanınızı ayırarak hotels.com sitesi üzerinden tatil görüşlerinizi paylaştığınız için teşekkür Sizi tekrar Vogue Hotel Bodrum'da görmekten mutluluk duyacağız. Saygılarımızla, Tuna Bilen Misafir İlişkileri Müdürü
2,0KötüGiriş 22 Haz 2017
Rezalet ötesi yazmaya saatler yetmez 3.sınıf bir otel çalısan personelinden tut temizliğine çocuk oynama alanlarına kadar vasat plajından hiç bahsetmek istemiyoruö gidin halk plajında girin daha iyi cocugunuzu oynatmak için akşam yemekten sonra götürdüğünüz oyun alanının ısıkları kapalı olursa sasırmayın klimasız su gibi olan cocuklar bir sise su vermeyen çalısanlar yemekleri o kadar kötü ki bir hafta boyunca bodrum merkezde yemek yolu tuttuk herşeyi vasat kesinlikle 5 yıldızlı bir otel değil bunu bilin ha benim cocugum için sorun değil oyalansın yeterki diyorsanız iyi tatiller
Bersu-beren7 gece aile seyahati
Gerçek Hotels.com misafiri yorumu

Aşağıdaki İngilizce yorumlar diğer ülkelerdeki misafirler tarafından yazılmıştır

2,0KötüGiriş 16 Eki 2019
Holiday from hell
Terrible stay. Will never stay there again and tell everyone I know not to ever book even a single night there.
Stephen6 gece aile seyahati
Gerçek Hotels.com misafiri yorumu
10,0OlağanüstüGiriş 23 Eyl 2019
I am speechless,,everything is more than perfect,,
3 gece romantik seyahat
Gerçek Expedia misafiri yorumu
8,0Çok İyiGiriş 6 Eyl 2019
Comfortable
Good resort, but old.
Bebars3 gece aile seyahati
Gerçek Hotels.com misafiri yorumu
10,0OlağanüstüGiriş 20 Ağu 2019
Carpets the hallway are old and dirty. Needs replacement.
2 gece romantik seyahat
Gerçek Expedia misafiri yorumu
10,0OlağanüstüGiriş 29 Tem 2019
It’s a very nice hotel I ever seen
Adel2 gece aile seyahati
Gerçek Hotels.com misafiri yorumu
2,0KötüGiriş 7 Ağu 2019
Very unprofessional reception, we booked 2 sea view rooms. When we arrived, they told us that these rooms were not ready due to a leakage ( which is not a legitimate reason as this is a 5 star hotel and should check their maintenance on a daily basis), then they wanted to compensate us with a villa which is very far from the hotel’s facilities, when we rejected they forced us to use the villa which is a really unprofessional move considering this is a 5 star resort. In general, the staff are inexperienced and don’t know how to communicate with costumers, and when they try to they speak rudely. The hotel is really excellent considering the facilities and the food, but really poor considering the staff and service. I don’t really recommend going to vogue to spend your vacation unless they change their staff.
3 gece aile seyahati
Gerçek Expedia misafiri yorumu
4,0OrtaGiriş 21 Tem 2019
Ужасный персонал
Забронировали улучшенный номер, по приезде никто не встретил, чемоданы тащили сами, напитки не предложили, девушка просто отвернулась. Заселили нас в стандартный номер, самый дешёвый. Убогий ремонт и старая мебель, мы сразу позвонили на ресепшн, сказали что номер не соответствует категории, фото и описанию. Мы заплатили на 20 тысяч рублей дороже за номер классом выше. Они уверяли нас, что это и есть номер улучшенный. В итоге после двух часов скандалов нам показали другой номер. Который один в один соответствовал фотографиям и описанию забронированного. Конечно мы переехали в него, но никто даже не извинился. Они так и стояли на своём, что номер дали верный изначально. Видимо в отеле так часто разводят лохов-туристов, заплативших подороже. Море не впечатлило, песок коричневый, в других отелях в Бодруме песок белоснежный. Порадовал только луна-парк для детей. В остальном, ничего особенного за такие деньги. А персонал вообще ужасный. Не вернёмся!
Izabel5 gece aile seyahati
Gerçek Hotels.com misafiri yorumu
10,0OlağanüstüGiriş 14 Tem 2019
Excellent
Suhad5 gece aile seyahati
Gerçek Hotels.com misafiri yorumu
10,0OlağanüstüGiriş 27 May 2019
Fabulous resort and excellent value for money. :~)
7 gece aile seyahati
Gerçek Expedia misafiri yorumu
10,0OlağanüstüGiriş 16 May 2019
what a property, what a resort, superb.... all inclusive concept is really very good... everything is very good. I don't have a single reason to deny.... if anyone wants to visit bodrum , turkey... please do stay in this resort... its superb value for money....
3 gece aile seyahati
Gerçek Expedia misafiri yorumu
8,0Çok İyiGiriş 10 May 2019
Good facilities for the children but servers would always go to the customers who tip more and neglect or serve others after regardless of who was waiting to be served
10 gece aile seyahati
Gerçek Expedia misafiri yorumu
4,0OrtaGiriş 22 Eyl 2018
Looks nice but far from it
At first the hotel seems luxurious and money well spent. This feeling had left us fairly quickly after the first night. The room we paid for extra because we wanted water facing was far from it, unless you like looking at trees hiding the small angle of water that’s available (photos included). The rooms were not clean and full of dust. The carpet was old. The furniture needed an update. The bathroom was okay but falling a part. (All photos included) And the worst part was the bed which was terrible. We asked for a second bed for our young son which came broken. After enquiring the first time about how bad the main bed was (had back aches all night) and how we couldn’t have our son sleep on a broken bed frame they provided nothing was done. Only after letting them know we are leaving due to these issues they changed bed frame 24 hours later. (All photos included because I wouldn’t want someone else to fall into the same trap) Dont believe the glamour of the marketing photos and website. You spend a great deal of money and find yourself feeling you have made the worst mistake of your holidays. I have more photos of this disaster of holidays than what I’m allowed to upload.
Mark6 gece seyahat
Gerçek Expedia misafiri yorumu
Yanıtlayan: Tuna Bilen Guest Relations Manager
Dear Valued Guest, First of all thanks for being our guest and taking your time for sharing your experience on expedia about your stay with us. Your feedback is important to us. With regards to your concerns about some minor problems during your stay, we are deeply sorry. Please be assured that all the necessary notes have been taken to be reviewed by relevant department heads for maximum guest satisfaction level. Thanks very much for your cooperation. Please always feel free to contact us for your all concerns you might have.We are sorry if we could not meet up some of your expectations during your stay. Kindest regards, Tuna Bilen Guest Relations Manager
6,0İyiGiriş 14 Eyl 2018
Nice hotel, food and facilities but room cleaning was poor, only made bed and didn’t clean the room or bathroom
4 gece arkadaş seyahati
Gerçek Hotels.com misafiri yorumu
Yanıtlayan: Tuna Bilen Guest Relations Manager
Dear Valued Guest, Thank you for taking the time to share your feedback. While we wish you had a better experience, it is feedback like this that we learn from and use to improve. We work hard to deliver an exceptional guest experience, and it's apparent in this case that we fell short. If you give us a chance to earn back your trust, we can assure you that we will do our best to give you the great hotel experience that so many of our guests have grown so fond of. Sincerely, Tuna Bilen Guest Relations Manager
10,0OlağanüstüGiriş 14 Eyl 2018
Fantastic stay
Our first room didn’t have a view but the staff were able to move us to one with a sea view - the hotel, swimming pools and spa facilities are lovely- the Ala Carte which you have to book in advance the day before was great. The beach location great too.
Stephen5 gece romantik seyahat
Gerçek Hotels.com misafiri yorumu
Yanıtlayan: Tuna Bilen Guest Relations Manager
Dear Guest, First of all we would like to thank you for staying at Vogue Hotel Bodrum and finding time to write such a fantastic review about our hotel. It is great to hear that you enjoyed your stay with us and that our staff played a big role in your experience. We truly value the opinions of our guests and look forward to another opportunity to host you at our beautiful hotel. Sincerely yours, Tuna Bilen Guest Relations Manager
8,0Çok İyiGiriş 2 Eyl 2018
A bit old room, but overall is nice
Booked superior room for 5 nights, it was ok, just a bit old style room on wooden parts. Minibar needs improving, only 2 beer, and few non-alcoholic beverages, without any snacks. Food variety is not enough for ultra-all inclusive type of hotel. Hotel staff are mainly mix of Kazakhstan, Uzbekistan, surprised very few Turkish staff. I must add , the service was really quick for cleaning tables and bring drinks, happy with their hard work. Beach was clean. Mainly families with babies, not really for couples though we enjoyed the time. Overall happy, but hotel needs improving on rooms and food variety.
5 gece seyahat
Gerçek Expedia misafiri yorumu
Yanıtlayan: Tuna Bilen Guest Relations Manager
Dear Valued Guest, First of all thanks for being our guest and taking your time for sharing your experience on expedia about your stay with us. Your feedback is important to us. With regards to your concerns about some minor problems during your stay, we are deeply sorry. Please be assured that all the necessary notes have been taken to be reviewed by relevant department heads for maximum guest satisfaction level. Thanks very much for your cooperation. Please always feel free to contact us for your all concerns you might have.We are sorry if we could not meet up some of your expectations during your stay. Kindest regards, Tuna Bilen Guest Relations Manager
8,0Çok İyiGiriş 28 Ağu 2018
Very good
It’s all good except occasional smell coming from toilets throughout the facilities
Jane3 gece seyahat
Gerçek Expedia misafiri yorumu
Yanıtlayan: Tuna Bilen Guest Relations Manager
Dear Valued Guest, Thank you for taking the time to share your feedback. While we wish you had a better experience, it is feedback like this that we learn from and use to improve. We work hard to deliver an exceptional guest experience, and it's apparent in this case that we fell short. If you give us a chance to earn back your trust, we can assure you that we will do our best to give you the great hotel experience that so many of our guests have grown so fond of. Sincerely, Tuna Bilen Guest Relations Manager
8,0Çok İyiGiriş 19 Ağu 2018
Great hotel for family with young kids
Upgraded by reception on arrival from garden room to one on main hotel building. Room large and location convenient for dining, pool etc but quite noisy. Not sure what was located below or above us but the movement of furniture and other things started about 5am everyday. Sauna and gym great. Lots of good food at breakfast lunch and dinner. Kids liked food as Pizza, chips etc available. Staff very friendly at all times. Two nice pools. Beach small and man made. Aqua park with lots of slides. 10 min taxi ride to Bodrum.
j9 gece seyahat
Gerçek Expedia misafiri yorumu
Yanıtlayan: Tuna Bilen Guest Relations Manager
Dear Valued Guest, First of all we would like to thank you for being our guest and sharing your experience on expedia regarding your recent stay with us. Your feedback is very much appreciated. Your very kindly detailed remarks will not be only great motivation for us to serve you better but also will be really helpful guide for many travelers who have been thinking of visiting us. As Vogue Hotel Bodrum family, we truly enjoyed looking after you and hope to have the pleasure of welcoming you back again in the nearest future. Please do not hesitate to contact us any time for your all concerns. Kind Regards, Tuna Bilen Guest Relations Manager
10,0OlağanüstüGiriş 31 Tem 2018
Testy food! Luxury! Awesome for kids! On the beach!
9 gece seyahat
Gerçek Expedia misafiri yorumu
Yanıtlayan: Tuna Bilen Guest Relations Manager
Dear Guest, First of all we would like to thank you for staying at Vogue Hotel Bodrum and finding time to write such a fantastic review about our hotel. It is great to hear that you enjoyed your stay with us and that our staff played a big role in your experience. We truly value the opinions of our guests and look forward to another opportunity to host you at our beautiful hotel. Sincerely yours, Tuna Bilen Guest Relations Manager
10,0OlağanüstüGiriş 10 Ağu 2018
Nice hotel for families and very nice staff. The beach was amazing and very clean. The hotel location is very near by the shopping area and not faraway from the midtown city.
Hazem4 gece seyahat
Gerçek Expedia misafiri yorumu
Yanıtlayan: Tuna Bilen Guest Relations Manager
Dear Valued Guest, First of all we would like to thank you for being our guest and sharing your experience on expedia regarding your recent stay with us. Your feedback is very much appreciated. Your very kindly detailed remarks will not be only great motivation for us to serve you better but also will be really helpful guide for many travelers who have been thinking of visiting us. As Vogue Hotel Bodrum family, we truly enjoyed looking after you and hope to have the pleasure of welcoming you back again in the nearest future. Please do not hesitate to contact us any time for your all concerns. Kind Regards, Tuna Bilen Guest Relations Manager
10,0OlağanüstüGiriş 31 Tem 2018
The locations is very nice, the beach has a soft sand, the swimming pools are nice, the staff is very friendly in all areas (reception, restaurants, bars, animation, .etc). The gardens were very well organized, the resort is fantastic for the family with kids as there is many activities for them. The overall service is very good. My only concern was that the housekeeping team didn’t put shampoos each days and never put drinks or water instead of the consumed ones in the previous days. I have informed the reception and they promise to take actions but nothing happened. Overall I have spent very good days in the resort and I would recommend it especially for families.
Salman3 gece seyahat
Gerçek Expedia misafiri yorumu
Yanıtlayan: Tuna Bilen Guest Relations Manager
Dear Valued Guest, First of all we would like to thank you for being our guest and sharing your experience on expedia regarding your recent stay with us. Your feedback is very much appreciated. Your very kindly detailed remarks will not be only great motivation for us to serve you better but also will be really helpful guide for many travelers who have been thinking of visiting us. As Vogue Hotel Bodrum family, we truly enjoyed looking after you and hope to have the pleasure of welcoming you back again in the nearest future. Please do not hesitate to contact us any time for your all concerns. Kind Regards, Tuna Bilen Guest Relations Manager
2,0KötüGiriş 4 Tem 2018
Vogue is a Russian Prison, NOT a family resort.
This place is more like a Russian prison than a resort for families. Nobody speaks English. Any service requests are laughed-at and ignored. They have no problem moving furniture in the room above at 1AM. My children and I spend 30% of the year on vacation at resorts of all kinds. We have never experienced anything this poorly managed. Our Wifi never worked. Food was awful. Because it was all inclusive, there were 2 waitresses on roller blades by the pool handing out warm bottles of water. Refrigerator in the room didn't work. Maids rarely left towels. The pictures on Hotels.com AR NOT the same pictures of the rooms. They are fake. We had a local driver to pick us everyday and take us around Bodrum. Vogue Security would not let him in to pick us up!!! They wanted to charge him for parking for 5 minutes. We had to walk to the top of the hill and meet him outside the property on the freeway (my 3 children and I). DO NOT Waste your time and or money on this place. We did not meet a single happy customer. Vogue could care less about your customer experience. They only want your money.
David7 gece aile seyahati
Gerçek Hotels.com misafiri yorumu
6,0İyiGiriş 11 Tem 2018
Families with small children only!!!
The moment you walk in its like you have walked into a primary school trip. Kids running wild everywhere being spoilt by the extremely relaxed approach of kids having access to all parts of the hotel... even the lonely little adults only room to have your breakfast/lunch or dinner at. Rooms- 1425 do not accept. They tried to give us this room as 'sea view'.. will try upload a picture. We were then moved a day later to room 1450 which was what we were expecting. Lounge and towel wars. Everyday without fail many sun loungers would be taken over by towels with 40% of the beds having no person on it for hours. +ve's: food quality is good. The alacart Italian and fish concepts are good. Taken you to Mohammed at Italian and Yusuf in the fish restaurants. Would add a couple of the bat were very good at their service too. Reception and guest relations. They don’t work together. Don’t waste your time speaking to reception, best people to speak to are guest relations. Even then Tuna (manager) is helpful, well spoken but couldn’t provide me with an explanation as to why their website and Instagram accounts suggest that its NOT a child friendly place, they even photo shopped the ship from the kids pool. Suggestion on where to go instead- rixos premium down the road. Brilliant service 2 years ago.
P4 gece seyahat
Gerçek Expedia misafiri yorumu
Yanıtlayan: Tuna Bilen Guest Relations Manager
Dear Valued Guest, Thank you for taking the time to share your feedback. While we wish you had a better experience, it is feedback like this that we learn from and use to improve. We work hard to deliver an exceptional guest experience, and it's apparent in this case that we fell short. If you give us a chance to earn back your trust, we can assure you that we will do our best to give you the great hotel experience that so many of our guests have grown so fond of. Sincerely, Tuna Bilen Guest Relations Manager
2,0KötüGiriş 28 Haz 2018
They gave me the worst room ever Looks like dog house .
1 gece seyahat
Gerçek Expedia misafiri yorumu
Yanıtlayan: Tuna Bilen Guest Relations Manager
Dear Valued Guest, Thank you for taking the time to share your feedback. While we wish you had a better experience, it is feedback like this that we learn from and use to improve. We work hard to deliver an exceptional guest experience, and it's apparent in this case that we fell short. If you give us a chance to earn back your trust, we can assure you that we will do our best to give you the great hotel experience that so many of our guests have grown so fond of. Sincerely, Tuna Bilen Guest Relations Manager
10,0OlağanüstüGiriş 24 Haz 2018
Great hotel and vacation retreat
Stayed with friends. Loved the location - away from city center but easily accessible by bus and taxi The hotel is very rich in options including pools, beach, restaurant, aqua park, spa/Turkish bath, and gym Internet is great allover the hotel including beaches Staff are very helpful Great for families and friends.
Rami6 gece seyahat
Gerçek Expedia misafiri yorumu
Yanıtlayan: Tuna Bilen Guest Relations Manager
Dear Valued Guest, First of all we would like to thank you for being our guest and sharing your experience on expedia regarding your recent stay with us. Your feedback is very much appreciated. Your very kindly detailed remarks will not be only great motivation for us to serve you better but also will be really helpful guide for many travelers who have been thinking of visiting us. As Vogue Hotel Bodrum family, we truly enjoyed looking after you and hope to have the pleasure of welcoming you back again in the nearest future. Please do not hesitate to contact us any time for your all concerns. Kind Regards, Tuna Bilen Guest Relations Manager
Maalesef, bu otel için başka misafir fotoğrafı yok.
Bu sitedeki yorumlar ve derecelendirmeler ilgili müşterilerin ve otellerin bireysel görüşleridir. Bu yorum ve derecelendirmeler Hotels.com’un görüşlerini yansıtmamaktadır. Hotels.com veya yorum içeriğini sağlayan diğer ortaklar, bu yorumların yol açacağı zara ve ziyandan sorumlu tutulamaz.